Politika

НСРС: Приједлог закона о рефернедуму на посебној сједници 9. фебруара

БАЊА ЛУКА - Посланици Народне скупштине Републике Српске  разматраће по хитном поступку Владин Приједлог закона о референдуму и грађанским иницијативама на посебној сједници 9. фебруара, одлучио је данас Колегијум Народне скупштине РС.


Предсједник Народне скупштине РС Игор Радојичић рекао је да ће на дневном реду посебне сједнице бити три тачке: Приједлог закона о референдуму и грађанским иницијативама, Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о држављанству РС и Нацрт закона о гарантном фонду.

"Почетак 25. посебне сједнице заказан је за 10.00 часова, а по завршетку посебне биће настављена 35. редовна сједница", рекао је Радојичић новинарима у Бањалуци након сједнице Колегијума.

Он је додао да је Колегијум донио одлуку о присуству сједницама скупштинских одбора и сједницама Народне скупштине РС, гдје у годишњим акредитацијама по јавном позиву објављеном крајем 2009. године за ову годину нема битних разлика у односу на прошлу.

Према Радојичићевим ријечима, Колегијум је прихватио позив Представничког дома парламента Краљевине Белгије да делегација Народне скупштине РС посјети Белгију у првој половини ове године како би се, након недавног сусрета у Бањој Луци, упознала са њиховим специфичним федералним системом.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog