Politika

СДС у Братунцу: Јовановић искључен, Млађеновић потврђен

Због дугогодишњег кршења страначке дисциплине, Статута странке и Правилника о унутарстраначкој  дисциплини, ОО СДС Братунац искључио је из странке Милоја-Баћу Јовановића, са 19 гласова за, 4 уздржана и једним против.


Јовановић, који је члан СДС десетак година, искључен је из странке на захтјев чланова OO  СДС Братунац, јер је последњих пет година вршио опструкцију рада странке на локалном нивоу, нарушавао њен углед и радио против интереса странке, у свему гледајући само лични интерес. Између осталог, радио је и лобирао за кандидате који су били на листама других политичких партија а против кандидата СДС, није поштовао одлуке органа странке и дјеловао је супротно њима, наносећи штету странци.

ОО СДС Братунац наглашава да покушаји да се Јовановићево искључење веже за Драгана Калинића нису утемељни и понавља да је Јовановић искључен из странке због отвореног рада против странке на локалном нивоу, те непоштовања одлука органа странке.

Предсједник ОО СДС Братунац, Недељко Млађеновић (на фотографији), приликом сједнице ОО дао је и свој мандат на провјеру,  и добио једногласну подршку. ОО СДС Братунац такође је једногласно усвојио закључак којим даје подршку и позитивно оцјењује рад предсједика странке Младена Босића, Предсједништва, Главног одбора и Регионалног одбора ИЈ 5.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog