Politika

Ђукановић: Цртају ми мету на глави

ПОДГОРИЦА – Црногорски премијер Мило Ђукановић изјавио је да је у старту препознао намјеру Ратка Кнежевића и Ива Пуканића да „нацртају мету” на његовој глави, као што је учињено на глави убијеног српског премијера Зорана Ђинђића.


„У старту сам препознао амбицију господе Кнежевића и Пуканића и многих других да нацртају мету на мојој глави на начин на који су је нацртали на глави покојног премијера Зорана Ђинђића”, рекао је Ђукановић хрватским медијима.

Он је одбацио као нетачне оптужбе Кнежевића да је Црна Гора средином деведесетих била центар међународног шверца дувана, оцијенивши несхватљивим да се на јавниој сцени појави неко без иједног доказа и придаје му се толика медијска пажња.

„Само се овде таквим појединцима придаје непримјерено висок медијски значај и отвара им се простор за приземне личне ратове”, рекао је Ђукановић.

„Када би се на било којој политичкој адреси појавила особа без доказа, са индицијама којима жели да усмјери један тежак судски процес, чији је циљ да се успостави истина о убиству два јавна дјелатника (Пуканића и Нике Франића), вјерујем да би та особа била исмијана и медијски маргинализована свуда осим на Балкану”, казао је Ђукановић, коментаришући свједочење Кнежевића на суђењу за убиство Пуканића и Франића.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog