Sport

Драгосављевић почастио џудисте

БАЊА ЛУКА - Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Проко Драгосављевић примио је данас репрезентативце РС у џудоу који су освојили медаље на недавно одржаном Балканском првенству у Требињу и уручио им новчане поклоне.


Драгосављевић је рекао да су двије златне и неколико сребрних и бронзаних медаља резултат који је оправдао бригу и улагање Министарства у овај спорт у РС.

"Освајачи златних медаља добили су по 1.000 КМ, сребрних по 700 и бронзаних по 500 марака. Желимо да их на овај начин мотивишемо да и даље наставе тако", рекао је Драгосављевић.

Драгосављевић је примио и чланицу Кик-бокс клуба "Кобра" из Требиња Ољу Жерајић која је одбранила титулу свјетске првакиње у категорији до 62 килограма.

Репрезентативац РС и члан Џудо клуба ''Леотар'' из Требиња Митар Мрдић, који је по трећи пут освојио злато на Балканском првенству, рекао је да је ово такмичење било изузетно јако и да је организација била на веома високом нивоу.

"Сада ме очекује турнир `Србија опен` на којем браним титулу, а након тога и изборни турнири за Олимпијске игре, који ће се одржати у Токију, Абу Дабију и Кореји и, ако будем у финансијској могућности и довољно здрав, очекујем да испуним олимпијску норму", рекао је Мрдић.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog