Vijesti

Ranjene namjanje 32 osobe u Velikoj Kladuši

SARAJEVO - U bihaćkoj bolnici "Dr Irfan Ljubijanković" trenutno je primljeno 17 pacijenata koji su povrijeđeni od eksplozivne naprave koju je bacio muškarac rano jutros u jednom ugostiteljskom objektu u Velikoj Kladuši, gdje su ranjene najmanje 32 osobe.

izvor: Srna

Portparol ove bolnice Maja Hadžimehmedović rekla je Srni da automobili hitne pomoći još uvijek dovoze povrijeđene.

"Najviše povrijeđenih primljeno je na ortopediji, a riječ je o eksplozivnim ranama ruku i nogu. Dva lica su na neurohirurgiji zbog povreda glave, dva na Odjeljenju hirurgije, dok je pet lica smješteno u Odjeljenju intenzivne njege", navela je Hadžimehmedovićeva.

Ona je dodala da su u bolnici primljena lica sa teškim tjelesnim povredama, ali da trenutno niko nije životno ugrožen.

Prema njenim riječima, sve operacione sale su u funkciji, tako da je određen broj povrijeđenih već operisan, dok se drugi pripremaju za određene hirurške zahvate.

Najmanje 32 osobe su povrijeđene kada je muškarac jutros oko 4.00 časa bacio eksplozivnu napravu u diskoteci "Eks" u Velikoj Kladuši, javili su sarajevski mediji.

Osoba koja je bacila eksplozinu napravu je identifikovana, a navodno se nalazi u bolnici, jer je ranjena. Policija od ranije poznaje počinioca po teškim krivičnim djelima razbojništva.

Prema prvim podacima iz policije, jedno lice je životno ugroženo.

Pripadnici kriminalističke policije Unsko-sanskog kantona su na terenu i u toku je uviđaj.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog