Društvo

Кад новинару украду двије раткапе и 10 шрафова - одмах увиђај и вијест

БАЊА ЛУКА - Бањолучка полиција извршила је противдиверзиони преглед возила Нађе Диклић, бањолучког дописника магазина "Слободна Босна" и утврдила да је возило безбједно, али да су са точкова украдене двије раткапе и десет вијака.


У саопштењу из Центра јавне безбједности Бања Лука наводи се да полиција предузима све оперативно-техничке мјере и радње с циљем идентификовања и проналажења починиоца овог кривичног дјела.

Из ЦЈБ наводе да је јуче у 11:05 часова лице чији су иницијали Н.Д. из Бање Луке пријавило полицији да је на паркингу у Кордунашкој улици број 22 у Бањој Луци, непознато лице оштетило њен аутомобил "бмв 520".

Полиција је након увиђаја утврдила да је непознато лице од 25. до 27. јула са тог возила отуђило двије раткапе са точкова и десет шрафова, чиме је починило кривично дјело крађе.

Током увиђаја техничари противдиверзионог Сектора криминалистичке полиције ЦЈБ Бања Лука извршили су противдиверзиони преглед возила и утврдили да је возило безбједно.

Исте ноћи, на истом паркиралишту, са још неколико аутомобила украдене раткапе са точкова возила.

Уредништво магазина "Слободна Босна" у саопштењу је осудило "напад на имовину њихове дописнице из Бање Луке Нађе Диклић", а ми ову вијест објављујемо као само један од примјера претјеривања унутар новинарске касте.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog