Vijesti

Saopštenje za javnost

Omer Hodžić u Domu omladine u Banjaluci

Ovim putem Vas obavještavamo da će AKT Alija Sirotanović u srijedu 17.2. od 20.30 časova na sceni Doma omladine ugostiti Omera Hodžića, trenutno najtraženijeg i najaktivnijeg stand up komičara u BiH.

Omer Hodžić (Mostar) je trenutno najtraženiji komičar u BiH i za jako kratko vrijeme je postao profesionalni stand-uper. Redovno nastupa u u rodnom Mostaru, Zagrebu, Sarajevu, a odnedavno i u Beogradu. Trenutno je jedan od dvojice scenarista i voditelja "Monty Dayton Show-a", koji se prikazuje na HAYAT TV.

Njegovu komediju su Banjalučani mogli da osjete na svojoj koži u oktobru prošle godine u tandemu sa Igorom Drljom (takođe Mostar), a Omerov cjelovečernji one man show "Normala" će ponovo moći pogledati 17. februara, na sceni Doma omladine.

On govori o stvarima današnjice. Neke stvari će vam biti smiješne, mnoge će vas šokirati. Ako imate bilo kakve "zadrte" stavove vjerovatno ćete se htjeti fizički obračunati sa njm do kraja nastupa, jer Omer odličnim" plesom na žici" priča o najosjetljivijim temama iz našeg društva. 

Ovo neće biti klasičan stand up show zbog toga što posjetioci neće samo nijemo sjediti i posmatrati. Ovaj komičar uživa u komunikaciji sa publikom, te će bar 20 minuta nastupa posvetiti razgovoru s publikom i kreiranju šala iz razgovora s njima, ili šala na temu koju mu publika zada. Ovo je dokaz da čak i ako ste gledali njegove nastupe do sada, imat ćete priliku vidjeti nešto potpuno novo i nikad viđeno.

 
Komentari
Blog